I Wanna Hold Your Hands

sb10068889av-001.jpgOh yeah, I´ll tell you something
I think you’ll understand
When I say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

(performed by The Beatles)

When I feel griefing inside, I’ll search someone who I can relied on, and hold hands.
When I look for comfort, I’ll search someone who I can relied on, and hold hands.
But why can’t I reach that hand to be mine?

And you said, it’s wierd for us to hold hands?
Now I’m griefing more..
onion

Related posts :

16 thoughts on “I Wanna Hold Your Hands”

  1. “And you said, it’s wierd for us to hold hands?”

    that is a question rite??

    then answer NO!…

    its not weird…

    it just

    forbid,, he he he

  2. ,,, sepertinya hasil dari resolusi no.6 nya masih berkelanjutan… kalo gitu kita nyanyi lady madonna aja ra’.. masih di album yang sama kok, gw maen gitar, rara yg nyanyi. ok

  3. sebenarnya mau coment mengenai posting diatas tapi…….
    tidak tauka bahasa inggris :D
    Karena banyak orang bilang semangat ngikutka saja deh yahhhhhhh semnagat2222222222

  4. barusan aku puterin lagu itu, I wanna hold your hands :p beatles! btw hand-nya cowok yang itu ya? *ngider2* hehehe… met hari minggu, sist :) mwaaah. aku juga di sini punya temen, dokter gigi…

Leave a Reply